Hei... Taas... Eh...

 

Joo hei, oon tässä pelaillut tuota panfu.me sivustoa suht paljon ja on tullut huomattua, että Old Harbourissa oleva Rabido Snake peli ei toimi kunnolla, siinä voi pelata vain yhden tason. Lisäksi Underwater schoolissa oleva Map Challenge ei toimi ollenkaan. Tää on harmi, koska kummatkin oli yksiä mun henkilökohtaisia lemppareita näistä minipeleistä, mutta onneksi moni muu tällanen omasta mielestä hyvä minipeli toimii ja sitten on muutama minipeli, joita mä en ite oo ikinä tajunnu/en osaa pelata niitä.

Mitä taas tähän pelaajien määrään tulee niin illalla, kun lopettelin pelaamista, oli väkeä paikalla hyvinkin paljon ja nyt aamulla, ei miltein ollenkaan. Parit puolalaiset henkilöt löysin, mutta en juuri muita. Eli, jos haluaa pelata rauhassa, pelaa aamulla. Jos haluat seuraa, suosittelen pelaamaan joskus keskipäivän aikaa/sen jälkeen. En taaskaan tiedä, mitä teette tälläkin tiedolla, mutta kerroimpahan tuonkin sitten.

 

Liitän tähän loppuun vielä kuvan eiliseltä, kun joku päätti muuttaa suurimman osan pelaajista kaupungissa etanoiksi. Ja hei, kyllä, ympyröin itseni.

 

panfu%200.jpg

 

Tassutaisin - Kisu76