Hei!

Varmaan suurin osa tietää, että Panfuhan on lopetettu ja sivustoa ei ole enää olemassa? Vai onko? Kohta ainakin on. Ehkä. Panfu.me on sivusto, joka kasaa Panfun uudestaan (kasaa on ehkä väärä termi, mutta kaikki eivät ymmärrä vaikeampia sanoja). Niin, Panfu tulee uudestaan. Luulempa kuitenkin, ettemme saa pandojamme saati sitten kultajäsenyyksiämme takaisin, sillä mikäli olen ymmärtänyt oikein, jotkut Panfun fanit kasaavat tätä projektia. Niin, jää nähtäväksi onnistuuko tämä.

Joku on saattanut kuulla, että panfu.me sivustolle olisi päässyt pelaamaan jo eilen/tänään. Minäpä selitän, ei pääse. Menin uteliaisuuttani panfu.me sivuston Facebook sivuille ja luin uusimman kirjoituksen, joissa oikaistiin joidenkin pandojen väärinkäsitystä.

Postaus meni huonolla englanti-suomi käännökselläni jotakuinkin näin (siis käänsin kirjoituksen englannista suomeksi tätä postausta varten);

Teemme tämän jälleen selväksi; panfu.me sivua ei avata tänään, eikä huomenna. Olemme jo maininneet muutamissa kommenteissa, YouTubessa, Twitterissa ja Skype ryhmissä, että panfu.me ei avaudu tässä kuussa. Älä anna väärää tietoa. Avaaminen tapahtuu seuraavan 2-3 kuukauden aikana.

Haluaisin päästä pelaamaan jo Panfua taas, mutta on hyväksyttävä edellä mainittu asia, ei sitä vielä ole avattu.

 

Tassutaisin Kisu76 (tai kuka ikinä sitten juuri nyt olenkaan :D)